Let the memory of Catherine be with us forever
  • 16 years old
  • Born on April 9, 2000 in South Africa.
  • Passed away on August 23, 2016 in South Africa.
This memorial website was created in memory of our loved one, Catherine Strauss 16 years old , born on April 9, 2000 and passed away on August 23, 2016. We will remember her forever.
Posted by Nella Bean on 13th April 2018
Vandag dink ek aan jou. Jou rooskleurige wangetjies het my nou nog in bewondering. Ek het soveel geleer van myself met alles wat ek gesien het jou familie deur gaan. Dis nie maklik om altyd sterk te wees nie maar ekt geleer dat ek moet diep asemhaal en niks oordink nie. Rus saggies Katrien xxx
Posted by Norman Atterbury on 9th April 2018
Thinking about you on your birthday...
Posted by Carina Roelofse on 9th April 2018
Sterke vir julle op hierdie tragiese dag.
Posted by Norman Atterbury on 23rd August 2017
This year put some distance between our shock and pain now, from a year ago. The gravity of realizing that we will never see you again (on account of heaven being a human-made construct) adds so much extra weight to my "swinging brick". I hope your absence can make all of us better people and let us see this life as a fleeting moment in cosmic time that we should appreciate and treasure while it lasts.
Posted by Tania Atterbury on 23rd August 2017
My liefste Katrien, as jy maar kon weet hoe groot en diep n gat jy in ons lewens gelos het. Dae en weke lank weet ek dat die een jaar merk amper hier is. Alles laat my daaraan dink, my seuntje se verjaardag (wat ons nog onskuldig gevier het kort voor jy ons verlaat het), ons somer uitstappies na Zilvermeer... alles wat skreeu dat jy weg is. Die pyn word meer draaglik, minder skerp, maar dis nie iets wat mens wil voel nie.... Ons verlang vreeslik baie na jou en na wat jy sou gewees het in die jare wat jy nie sal beleef nie.
Posted by Carina Roelofse on 23rd August 2017
Soveel hartseer is seker nooit verwerkbaar nie. My innige simpatie. Mag julle die krag kry om dit te verwerk.
Posted by Nella Bean on 23rd August 2017
Dit was die langste jaar van jou mamma se lewe. 'n Jaar sonder jou. 'n Jaar wat al haar verlange en trane 3 oseane kon vol maak. Ek voel in my hart dat jy nou haar beskermings engeltjie is. Pas haar mooi op. Sy het dit nodig. Rus saggies Katrien. Jou plekkie is onmenslik leeg.
Posted by Rentia Thackeray on 22nd August 2017
Presies 'n jaar terug het ek jou die laaste keer koebaai gesoen, gedruk. Jou hoor lag. Mamma mis jou. Erens in die volgende 3 ure het jy jou laaste asem uitgeblaas. Mamma was nie eers daar nie, ek het nie geweet nie :'( ek is lief vir jou
Posted by Rentia Thackeray on 3rd July 2017
mamma se hart is stukkend..... ek sluk en sluk maar sukkel om asem te haal... wens ek kon weet ek gaan eendag beter voel maar ek gaan nie.... ek mis jou.... dis nie reg nie
Posted by Rentia Thackeray on 13th May 2017
So it's mother's day over here... you are the reason I first celebrated mother's day...I remember every single one of them. This year will be the first of many without you. No matter how much we fought, how angry we were at each other, you always said and did something for me on this day. I keep waiting for a message, a whatsapp, a phone call... my heart is broken. It is 2:30 at night here, mother's day has just started. I do not know if and how I am going to make it through today. I just miss you. I will always miss and love you. Your heartbroken mommy :'(
Posted by Ali Bramma on 9th April 2017
Hope you are having celebrations in heaven with all the other beautiful angels that are missed down here on earth...Happy Birthday sweet Angel xxxx
Posted by Tania Atterbury on 9th April 2017
My liewe meisiekind, vandag is jou 17de verjaardag. Ek hoop jou ma-hul kan die seer verwerk en in plaas daarvan om teen vandag af te sien, erens die krag en moed kan vind om dit met die jare te begin vier vir die lewe en memories wat jy hier met ons gedeel het. Ons sal jou nooit vergeet nie.
Posted by Tania Atterbury on 18th March 2017
Katrien, hierdie tannie se hart is baie seer vandag. Ek verlang bitter na jou.... my hart is seer vir jou ouers en jou boeties en sussies, en almal wat so baie verlang na jou soos ek.... xxx
Posted by Rentia Thackeray on 14th February 2017
Mamma sit en werk. Al dae lank, weet nie eers hoe lank nie regtig. Maar dit werk ook nie regtig nie. My gedagtes wandel. Ek onthou hoe jy my vertel het ek moet reg sit! Ek maak my nek seer, ek mag nie so baie werk nie. Ek hoor jou stem, jou lag. Kan onthou as jy en Daniel net so gesit en babbel het oor niks. My hart is so seer. Kan jy nie maar net terugkom nie. Mamma voel so alleen. As dit is hoe jy gevoel het kan ek verstaan waarom jy weg wou gaan. Dit is niks lekker om so te voel nie. Ek het nog bitter baie werk maar ek kan nie ophou dink nie, elke nou en dan loop daar 'n traan dan kan ek nie deur my bril sien nie. Ai ek verlang na jou. Mis jou so baie. Ek hoop jy weet dit. Lief vir jou katrientjie
Posted by Rentia Thackeray on 30th January 2017
Meisiekind mamma mis jou so vreeslik, vreeslik, vreeslik baie. Ek wens ek kon iets doen. Ek werk al my hele lewe lank myself oor 'n mik as ek 'n doel wil bereik. Ek kan dit nie nou doen nie, maak nie saak hoe hard ek werk, en hoe hard ek probeer nie.... niks verander nie. Mamma mis jou ;'( Ek wens ons kon nog net een keer gesels, saam 'n series kyk of erens heen ry. Ek wens ek kon jou gesiggie sien as jy een of ander hondjie of varkie of iets kry en versorg soos jou eie baba. Ek wens jy wou my grief gee oor ek my hare sny of die verkeerde kleur dra. Ai dis nie reg nie!!!
Posted by Gerty Geldenhuys on 12th January 2017
Sy het n regte moeder hartjie. So saggeaard met soveel omgee liefde, drukkies, lag en geselsies. Ek sal jou onthou vir nou, my meisie, met jou armpies uitgerek en gesprei, "net gou n drukkie vir my engel".. Snif.. YHUH EK MIS MY KIND..SO NABY EN TOG SO VER.. LIEFDE MIEMIE
Posted by Lelani Korzcynski on 6th January 2017
https://www.youtube.com/watch?v=TuE1XJ_uqOs
Posted by Lelani Korzcynski on 6th January 2017
https://www.youtube.com/watch?v=PPRjqnOjVTc
Posted by Tania Atterbury on 3rd January 2017
Ons mis jou vreeslik baie Katrien. Tannie sien jou elke dag in die kleinste dingetjies, en maak nie saak hoeveel gelukkige oomblike ons nog sal beleef, die hartseer is altyd daar. Vir altyd lief vir jou, en jou broers en susters, en hulle niggies en nefies, en my eie kinders. Sal nooit weer na die lewe op dieselfde manier kyk nie, jy het my n harde les in realiteit geleer xxx
Posted by Rentia Thackeray on 22nd December 2016
Meisiekind, omtrent 'n uur terug was dit presies 4 maande terug wat mamma vir die laaste keer met jou gepraat het. Daai laaste drukkies, jy het my opgetel en rondgetol, ons het na loki gaan kyk in die kamer. Jy het my nog vertel wat jy gaan doen as jy die ander verkoop het.... jy het gesê sien julle later, bye... ons is huis toe. Wens jy het geweet hoe mamma jou mis. Hoe seer dit maak dat jy nie hier is nie. oor 3 dae is dit kersfees. Dit voel nie soos kersfees nie... mamma wens jy was hier. ek wens so baie dinge. En ek sou als opgee as jy maar net kon terugkom. Ek mis jou. Ek is lief vir jou. xxx
Posted by Norman Atterbury on 22nd December 2016
You will never know what a Catherine sized hole (in the world) looks like, but we all do.
Posted by Rentia Thackeray on 19th December 2016
Mamma mis jou meisiekind. https://web.facebook.com/rentia.thackeray/videos/10154821646079458/
Posted by Rentia Thackeray on 25th September 2016
meisiekind, donderdag is jou nefietjie oorlede. ons harte is bitter seer. kyk seblief net so mooi na hom soos jy altyd na jou boeties en sussies gekyk het. mamma is lief vir jou
Posted by Martinusschool Bilzen on 18th September 2016
Beste Cathy Als 12-jarige puber werd je in onze school ingeschreven. Je voelde je een beetje alleen omdat je niet zoveel mensen kende bij ons. Ik keek dan elke dag of je wat gezelschap had aan het busstation. Je stond vaak alleen en dan stopte ik naast jou. "Dag Cathy, voel je je wel goed? Ben je graag op onze school?..." Je zei dan dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Je voelde je gelukkig bij ons, zei je. Toch heb ik vaak getwijfeld en keek ik op de speelplaats of je niet alleen was. Langzaam maar zeker kreeg je een hele vriendenbende rondom jou. Je lachte uitbundig, je werd eentje van onze Martinusfamilie...een Martinusstar! Toen je na twee jaar moest verhuizen dacht ik dat we je niet meer zouden zien. Het was immers te ver van school! Maar toen kwam het telefoontje van het tehuis met de vraag of jij nog bij ons kon blijven. Toen wist ik het zeker: de Martinusschool was ook voor jou een thuis geworden. Sindsdien maakte ik me geen zorgen meer om jou, maar genoot ik van je te zien openbloeien op school. Je was door iedereen graag gezien, door de leerkrachten, maar ook door de leerlingen. Je zou een mooie onderwijscarrière tegemoet gaan in ons midden....Tot plots alweer een nieuwe verhuis zich aandiende. We zagen jullie niet graag vertrekken naar de andere kant van de wereld. En ja...we misten jullie beiden! Zéker in de les van PEGO waar jullie zo happy waren met juf Ria. We waren er niet gerust in... twee Martinustieners uit ons midden. Maar we wensten jullie alle geluk in Zuid-Afrika temidden van jullie familie. We schrokken heel erg de derde schooldag toen Anouk in de les PEGO vertelde dat jou iets erg overkomen was. Onze Cathy was er niet meer...niet meer op deze aarde...maar voor altijd in ons hart! Rust zacht, lieve schat...speciale Martinusstar...we houden van je voor altijd!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxx De directrice
Posted by Lelani Korzcynski on 18th September 2016
https://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ
Posted by Lelani Korzcynski on 18th September 2016
mwa xoxox
Posted by Jurina Vangenck on 11th September 2016
Cathy, "Ongeloof" is momenteel het allesomvattende woord voor mij!! Een meisje met haar eigen uniek karakter en eigen visie op het leven, deze tijd,.... Hoe zouden we jouw ooit kunnen vergeten?! Ik herinner me je als persoon dat van de kleine dingen des levens genoot en graag de fantasiewereld in een boek of film opzocht. Cathy, ik hoop dat je gelukkig bent en in je droomwereld je pad kan verder zetten zoals je het graag wilt en hebt. Het ga je goed meid! Jurina
Posted by Natascha Baptist on 9th September 2016
Och Cathy , wat moet ik nu hier toch schrijven, kindje toch....een goed jaar geleden nam je afscheid van Belgie....En heel vaak dacht ik nog terug aan je, met een glimlach. Want meisje je was me er eentje! Ik zie je nog voor me met de handen in je zijde en hoofdje schuin , me eens goed vertellen wat jij vond van hoe ik de dingen aanpakte. Ik zie ook de Cathy die me fier haar dansje voordeed, of lachte om haar eigen onhandigheid..... en dan samen de slappe lach krijgen.... samen van je heerlijke fudge snoepen, met de lepel zo uit de kom en een filmpje kijken (een Zuid-Afrikaanse want jij wilde me heel fier je moederland tonen en de grappige zuid-afrikaanse scheldwoorden leren) Hoe zorgend je was voor iedereen en hoe hard je voor jezelf kon zijn... Cathy jij hebt mijn hart veroverd op dag één, door gewoon lekker koppig te zijn wie je was. Ik weet dat ieder mensje uniek is maar jij wat net dat tikkeltje unieker....iedereen die je gekend heeft weet wat ik bedoel. Al deze herinneringen gaan nu ook gepaard met een traantje. Mijn gedachten gaan ook uit naar je familie en zeker je mama, op wie je zo fier was en naar wie je zo opkeek! Vaarwel Cathy
Posted by Rentia Thackeray on 6th September 2016
meisiekind, mamma het vandag jou ID boekie gaan haal. ek weet hoe graag jy hom wou hê. hy is veilig gebêre.... ek wens so jy kon hom self gaan haal het.... :'(
Posted by Christelle Swart on 4th September 2016
My liewe poppie, dis nog so onwerklik...tannie bly dink dis net n slegte droom! Toe ek die nuus gekry het was dit asof iemand my met n mes deur my Hart steek...jy moes nog so baie sien en ervaar maar liewe Jesus het n ander plan met jou gehad...al wat ek kan doen is dit aanvaar en vertrou jy is nou gelukkig by Hom en jou pappa... so baie herinnerings wat af speel in my kop...die dag wat mamma jou huis toe gebring het vir die eerste keer die mooiste mooi baba dogtertjie die dag toe jy jou boetie jou hare met n bluk sker laat als af sny het, toe jy die hek vas gehou het vir jou boetie om op die dak te klim...jy was net kind en al moes ons kwaad wees vir jou kon ons nie jy het my en oom gert omgekoop met jou pragtige groot blou oë en blonde krul hare...wie kon nou Kwaad wees?! Al daai soene en drukkies,geselsies en laggies tannie sal altyd daai herinneringe hou en koester... wens so ons het meer tyd gehad...ek,miemie,oupa Hannes en oom gert het jou so baie lief en sal jou nooit vergeet nie dankie vir die eers om jou in ons lewe te gehad het jy is dalk nie meer hier nie maar jy sal nooit ons harte verlaat nie! Tot ons mekaar weer sien... Totsiens my liefie, jou plekkie is leeg hier by ons. Xxxx liefies tannie Christelle
Posted by Rentia Thackeray on 4th September 2016
My meisiekind.... ai, wat kan mamma sê... ek is jammer ek het nog niks geskryf nie, ek kon nie... Mamma mis jou. Ek het so baie vrae. My hart is stukkend. Ek wens ek kon die tyd terugdraai. Ek wens ek het geweet. Mamma is lief vir jou. Was nog altyd, sal altyd wees. Ek was soveel keer by jou gewees vandag, wil so graag met jou praat... Jy het my hart saam jou gevat...... pas hom mooi op tot ek hom eendag kan terugkry.
Posted by Ruth Diederichs on 4th September 2016
’s Avonds in de donker, Dan kijk ik naar de maan, En zie ik tussen alle sterren, Jouw fonkelend sterretje staan. Ze straalt in de donkere nacht, Ze schijnt zichtbaar naar beneden, En als je heel goed kijkt, zie je dat ze lacht. Bedankt dat ik je heb mogen leren kennen, ik denk aan je. Ruth
Posted by Alicia Stols on 3rd September 2016
Ek het jou nie self geken nie maar.. jou al ontmoet.. Almal is steeds geskok .. ek dink aan elke familie lid van jou... wat soveel vir jou omgegee het tannie Rentia.. Daniel .. noem dit almal was onsettend lief vir jou en so deur praat het ek ook lief geraak vir jou al ken ek jou nie ek probeer al heel week iets bydrae omte se en kom net nie op dit wat ek wil se nie. Mag jy in vrede rus en jy nooit vergeet word nie .
Posted by Mieke Wevers on 29th August 2016
Lieve Catherine, Ik heb je in België zien opgroeien tot zo een mooie meid. Je vond het leven niet altijd gemakkelijk maar je toonde je zo sterk en liet bijna niemand zien wie je echt was. Maar ik zag je. Je was zo slim, had zoveel humor en stond klaar voor iedereen. Het was moeilijk voor jezelf om al deze mooie kanten van jezelf te accepteren. Voor jou was het leven soms een strijd. Ik hoop dat je deze strijd nu kunt loslaten en gelukkig kunt zijn , waar je ook bent. Je familie en vrienden zullen het moeilijk hebben met jou vertrek. Het is ook onmogelijk om jouw mooie lach ooit te vergeten. veel sterkte voor je familie, ik ga je eeuwig missen, x
Posted by Carina Roelofse on 26th August 2016
Liewe Cathy ek het jou nooit ontmoet nie, maar so baie van jou by jou mamma gehoor. Soos wat jy oor die jare groot en mooi geword het en hoe lief jy vir jou boeties en sussies was. My hart is baie seer vanaand. Jy het altyd so mooi met die kleintjies gewerk. Jy sal nooit ooit vergeet word nie. Liefde en meegevoel vir die wat jou so liefhet.
Posted by Lelani Korzcynski on 26th August 2016
Dear Chathy, You where special and i saw you grow up to be a beautiful teenager. My heart is broken and i find myself in a roller coaster of emotions. I really hope you have found the peace you where looking for. My dear child i hope you now that so many people loved you!
Posted by Cindy Clarke-Scheepers on 26th August 2016
Liewe Catherine dit was vir my ñ voorreg om jou te kon ken. Jy het altyd respek gehad as ons kom kuier het en jy kon so mooi na jou sussies kyk. Jou koffie was ook baie lekker. Dankie dat ons jou kon leer ken. Rus sag liewe meisiekind ... jy gaan baie gemis word deur die mense wat jou so baie liefgehad het xxx
Posted by Petra De Pol on 26th August 2016
Catherine, Wij, oom Hans en tante Petra zullen nooit begrijpen wat er toch in je is omgegaan om zo afscheid van dit leven te nemen. We hadden je een studentenleven, veel plezier en leren en later een man en gezin toegedacht. Zoveel soorten van verdriet, ik noem ze niet. Maar één, het afstand doen en scheiden. En niet het snijden doet zo'n pijn, maar het afgesneden zijn.
Posted by Marietjie Smuts on 26th August 2016
My liewe meisiekind, van jou eerste asempie was jy my klein babatjie... As jy maar kon weet hoe groot die leegte was en is elke keer as jy om een of ander rede, weereens uit my lewe moes stap, was jy dalk vandag nog hier... Jy word so oneindig baie gemis... Ek glo jy is nou gelukkig, en dat jy nou algehele vrede jou werklikheid kan maak. Niemand wat jou pla nie, geen aardse struikelblokke wat jou langer terug hou nie... Ons sal jou nooit vergeet nie...
Posted by Michelle-Lee De Sao Jose on 26th August 2016
Catherine and I were family. I only had the pleasure to speak to her once. We were at my house and my mom was doing her nails. She used to live so far away. She was the most beautiful soul I had ever laid eyes on. She was so full of life. Catherine if you were here, I would have tried to talk you out of it. Would beg you to stay because you have made such an impact on my life. I love you Catherine. I never got to tell you that. You soul shone so bright, your smile enough to light up a city. I can't believe you are gone. Rest Sweetly dear Catherine. One day we will meet again
Posted by Natasha Buckley on 26th August 2016
I can only say how truly blessed & lucky I was to have met you & to have had you in my life, even though I never imagined it would be for such a short time. I'm so sorry for how your journey ended. Sleep tight special girl <3
Posted by Michelle Rossouw on 26th August 2016
Liewe Catherine, hierdie tannie het jou nooit geken nie, maar deur al die foto's wat jou ma opgesit het kon ek sien dat jy 'n pragtige kind was. My hart is so seer vir jou wat nooit gaan groot word nie, vir jou Ma wat jou net nog een keer styf in haar arms wou vashou en jou warm lyfie teen haar voel. Liefste meisiekind, hierdie tannie bid uit haar hart uit dat jou siel nou rus sal vind. Ek glo dat waar jy nou is, jy gelukkig is. Tannie het nie te lank terug hierdie gedig gelees en vandag dink ek aan jou ook wanneer ek dit lees: Mis my, maar laat my gaan, Ek is in die einde van my lewenspad En my lewenslig het my reeds verlaat. Ek vra geen droefheid of somberheid, Wees bly vir 'n siel nou vry. Mis my, maar laat my gaan. Ek verstaan en sien jou traan, Onthou die liefde eens gedeel. Ek vra nie veel, onthou my Maar laat my gaan. Ek reis alleen soos vir my beplan, Dis deel van my Meester se groter plan, 'n weg na my Hemelse Huis. Mis my, maar laat my gaan. Voel jy eensaam en verlate, Kyk na Bo vir leiding en krag, So sal jou smart versag. Bid vir 'n rustige nag. Mis my, maar laat my gaan. Rus sag, liefste Catherine xxx
Posted by Ali Bramma on 25th August 2016
Good Night and God Bless beautiful young lady xx Love and prayers to all your family and friends that are heartbroken and missing you dearly xxx
Posted by Belinda Jose on 25th August 2016
Dearest Cathy. You were such an amazing young lady! You had so much to look forward to in life and you had so much love in your heart. May you rest in peace dear child. You will be missed dearly....
Posted by Vicky Strydom on 25th August 2016
Rus in vrede sussie...Al het ek jou nooit geken nie weet ek in my hart jy was n prinsessie.Jou ouers , boetie en sussies gaan jou so oneindig mis en is so lief vir jou.
Posted by Nella Bean on 25th August 2016
Spesiaal en uniek in soveel opsigte. Jou stem is stil en jou plekkie leeg maar jou warm lag en hartlike glimlag sal veraltyd in herinneringe voortleef. Rus sag engelkind. ❤
Posted by Cindy Lind on 25th August 2016
I know words do not soothe the pain, but having lost a daughter a few months ago, I just wanted to say that I am thinking of you right now. May your beloved daughter be at peace.
Posted by Sarie De Wet on 25th August 2016
Liefding; ek het nòòit kon droom, dat jy ons sò vroeg sou ontval nie... NIKS sal òòit weer dieselfde wees nie!!! Die hèle familie, is Maandag tot stilstand geskok!!! Ek dink voortdurend aan die dag, toe Rentia en èk, jou op jou 4de, of was dit dalk jou 5de verjaarsdag, Bokkie Park toe geneem het om fotos te neem... Jy was sò pragtig met jou goue krulkoppie & hemelblou ogies & jy het jou gàte uit geniet. Jy het oppi perd of donkie gery & die wag by die parkie het die dier gelei & dòòdseker gemaak dat jy nie afval nie. Jy het die hasies & eende rond gejaag, òp die klimraam, rondomtalie, & ìn die sandput met die balonne gespeel... En toe ons moes gaan, was daar 'n vreeslike tranedal! Ek moes jou roomys, lollies & byna die "maan" belowe, om jou dààr weg te kry. Die parkie is steeds hier naby, om my te herrinner aan dààrdie dag; wàt sou ek nie wou gee om wèèr saam met jou daarheen te gaan nie, maar helààs sal dit nòòit wèèr kàn gebeur nie want jý, wat kleur aan daardie dag gegee het, is weg!!! Liefding, òns het mekaar hòpeloos tè min gesien & noù wens ek dit was ànders... Ek wèns ek kon jou nog nèt eenmaal op my skoot tel & jou krulle deurmekaar vryf
Posted by Norman Atterbury on 25th August 2016
No one knew the torment, that you were going through; We only kept on seeing What we really wanted to. We saw the outward smile, but not your inner pain; We never really dreamt, That you would never smile again. Forgive us if we failed to see, What we could do to aid; Or if we failed to comprehend, How much you were afraid. We pray your mental anguish, Will now forever cease; And that your deep anxieties, Will be replaced by peace. We know your pain invaded, Every single thought you had; It made you cry internally, And deeply, deeply sad. But we in turn remember, The good times, not the bad; We remember when you smiled at us, And not when you were sad. So when we think about your life, We won't dwell upon its close; We'll remember all the good times, And forget about life's blows. We'll remember all the happiness, The joy and not the tears; The assurance and the confidence, And not irrational fears. Our lives have all been better, Because you have been there; All we have now is your memory, Reminding us to show others we care.
Posted by Carla Haynes on 25th August 2016
Rus sag prinses..xxx

Leave a Tribute