Deon Muller Pieterse
  • 55 years old
  • Date of birth: Jun 30, 1960
  • Date of passing: Aug 17, 2015
Let the memory of Deon be with us forever

This memorial website was created in memory of our loved one, Deon Pieterse, 55, born on June 30, 1960 and passed away on August 17, 2015. We will remember him forever. Deon ons mis jou !

Memorial Tributes
This tribute was added by Bianca Coetzee on 17th August 2017

"Pappa..  ek het al ñ paar keer gevoel ek lei aan ontrekkings simptome so baie verlang ek.. dat ek so erg gebrand het om na pappa se huis toe te ry en pappa te sien maar ek kan dit nie meer doen nie. Ek het vir Jesus gevra om my te help cope met die lewe want ek sukkel om die dood te verstaan en hoekom is ek/ ons almal hier ? Wat is my / ons doel op die aarde? En toe word ek swanger en Hy stuur toe vir my die grootste wonderwerk op aarde.. 7 Dec 17Joshua Le Roux Coetzee.. pa se klein seun.. hy het pappa se groot oë en pa se ronde agterkop. Pappa sou so trots wees.. wens so pappa kon hom ontmoet.. die oomblik toe ek uitvind ek is swanger het ek besef ek sal moet ophou stress en so aanmekaar huil oor pa en ek het die hartseer onderdruk en nou dat seuntjie hier is kan ek steeds nie huil of myself ontstel nie want ek borsvoed nogsteeds.. meer as 8 maande nou. Ek en Johan is so geseënd.. so gelukkig... ons kan nie glo ons is ouers nie.. vir die oulikste seuntjie op aarde!! Ek lewe vir my seuntjie.. hy is ons alles.. Dankie Jesus het my gebede geantwoord en vir my iets gestuur wat ek nie eers geweet het ek het nodig nie...En dan pa se ander keinkind CEO Pieterse .. sy is so pragtig en het ook die groot Piet oë.. pappa sou so trots wees..Cayley Emily Olivia Pieterse. 4 maande uitmekaar.. maar ek glo pa weet al hierdie dinge en dat Rhyno hul nou 2 huise van ons af bly want ons het al paar keer opgemerk wanneer die straatlig aan en af gaan vir my en Rhyno as ons verby loop.. op verjaarsdae.. dan wonder ek.. is dit pa? Pappa het altyd fuss gemaak oor verjaarsdae en was altyd daar.. dan dink ek miskien is pappa ons guardian angel.. miskien is dit net papppa se way om hallo te sê.. ons verlang regtig so erg baie.. vandag wil ek positief wees en sê happy 2 jaar in die Hemel.. pappa .. ouma... ek dink terug aan sulke goeie tye.. onthou pappa toe ons altyd vir ouma pnp toe geloop het en hoe ons altyd direk die sakkies op die bed uitgepak het om ouma se goedkeuring te kry vir dit wat ons gekoop het.. dan moes ons presies verduidelik hoeveel als op die lys gekos het.. en toe ek en pappa pnp toe geloop het deur die veld toe dit al amper donker was en ek soos ñ klein dogtertjie pappa se hand gevat het wanneer ons verby iemand loop dan het pappa eweskielik uitgebars van die lag.. en hoe ons altyd om die blok gedraf het en gesê het ons prepare vir die comrades... aaai ek mis dit so bitter baie.. vanoggend gedroom pa trippel so ongeduldig om by my uit te kom soos pa altyd in Shoprite of pnp ongeduldig geraak het in die cue.. hehe..lief pappa lief ouma vir ewig en altyd...  so bly om te weet ek gaan julle wel weer eendag sien.. eendag as seuntjie ouer is het ek so baie kosbare memories om hom te vertel. Meteens het ek besef hoekom is ons op die aardbol.. ons is hier om Geestelik te groei.. en die moeilike tye wat ons deur maak is sodat ons kan groei en karakter bou.. Goeie dinge gebeur ook elke dag  en ons moet kies om op die goeie te fokus en God gee krag elke dag ..die aarde en stress en moeilike tye laat ons uitsien na ñ vredevolle ewige gelukkige lewe in die Hemel.. Ouma sê nou seker pepepe.. Pappa sê seker opstel opstel!!hehe..STEEDS IN MY HART VIR EWIG EN ALTYD!!! Ek weet julle mis my ook baie .. en dan natuurlik my boeties en ooms.. en almal.. . Lief julle so baie.."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 17th August 2017

"All 2 jaar vandag maar tog voel dit net soos gister.
Mis Pa nog elke dag.
Sal Pa nooit vergeet nie.
Lief Pa baie.
Xxxxx
Seun"

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 30th June 2017

"HAPPY BDAY MY PAPPA IN DIE HEMEL. VANDAG SOU PAPPA 57 GEWEES HET. EK MIS PAPPA NOGSTEEDS VREK BAIE EN DIT VOEL SO ONWERKLIK DAT PAPPA NIE MEER BY ONS IS NIE. EK SAL PA VIR EWIG EN ALTYD ONTHOU. LIEF VIR PAPPA EN MIS PAPPA VREK BAIE. EK WEET JULLE VIER PA SE VERJAARDAG IN DIE HEMEL."

This tribute was added by Bianca Coetzee on 17th August 2016

"Pappa.. Vandag ñ jaar terug het Liewe Jesus pappa kom haal. Was so groot skok vir ons almal . Jammer as ek selfsugtig en kwaad en ongelukkig is.. Ek wil net so graag weet waar presies is pappa nou en wat doen pappa? In die Hemel of in ñ diep slaap tot die wederkoms? Waar okal pappa is, ek hoop pappa is baie gelukkig en ouma ook..Ek wens pappa kon ons seuntjie ontmoet het.. Dit voel vir my so onregverdig. Dankie Jesus vir alles en vergewe my asb, help asb wanneer ek so negatief voel? Lief vir U.Oneindig lief vir pappa en ouma.. Julle sal vir ewig en altyd in my hart wees."

This tribute was added by Bianca Coetzee on 30th June 2016

"Pappa. Pappa se eerste bday ooit wat ons nie saam pa kan deel nie, nie pa styf kan druk en sê hoe lief ons pa het nie. Nie vir pappa kan bederf met geskenkies nie. Ek voel leeg sonder pappa en niks voel dieselfde nie. Al wat ek kan doen is om Liewe Jesus te vra asb vat my pyn en hartseer en probleme en sorge oor, ek wil nie meer met dit deal nie Jesus so doen U asb die cope werk vir my.. Dit was net nou die dag minder as ñ jaar terug wat ons nog so baie saam gedoen het.. My brein sukkel om die verlies te aanvaar. Maar ek weet die dood is ñ wins en ek sal pappa weer eendag sien. Lekker rus pappa. Lief pappa baie !!! Van ek, Johan en pappa se kleinkind."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 30th June 2016

"Vandag is Pa se geboorte dag!
Eerste verjaardag wat ons nie saam Pa kon wees nie, Pa nie kon bederf nie.
Wens dinge kon anders wees.
Pa baie gemis vandag.
Lief Pappa baie.

Seun
Xxxxx"

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 30th June 2016

"Vandag is pa se eerste verjaardag wat ons nie saam met pappa kan vier nie. Dit is 'n baie moeilike dag, ons almal mis papa so baie en dink baie aan pappa. Pappa het baie vreugde en excitement in onsd almal se lewens ingebring. Niemand wat ek al ontmoet het, het so baie lewe, en is so opwindend soos pappa nie. Ek weet pappa vier pappa se verjaardag daar bo in die hemel. Ons sal vir ewig en vir altyd pa lief hê en pa nooit vergeet nie. R.I.P ons geliefde pappa."

This tribute was added by Johan Pieterse on 20th June 2016

"Deon, as ek kyk na al die  insette van geliefdes en veral jou kinders dan kan ek regtig sien jy het ,n verskil gemaak in mense se lewens en veral in die lewens van jou kinders. Jou lewe het 'n groot stuk betekenis in hul lewens ingebou.  Ons almal mis jou lekker lag en jou opgewondenheid oor die rugby! Rus in vrede Jou lewe op aarde was inderdaad die moeite werd.!"

This tribute was added by Bianca Coetzee on 19th June 2016

"Gelukkige Vadersdag pappa. Laas jaar die tyd het ek en pappa die heel dag saam spandeer en oral rond gery. Vandag was baie moeilik en ek het ñ groot leemte in my hart gevoel..  Mis pa steeds so baie.. Lief pappa baie en dankie vir alles wat pappa vir ons gedoen het.Dit beteken meer as wat pappa ooit sou kon dink. Al my liefde aan pappa en ouma."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 19th June 2016

"Vandag is ons 1st vadersdag sonder Pappa.
Dankie dat Pappa altyd net die beste vir ons gedoen het wat Pappa kon en altyd net die beste vir Pa se kinders Wou he en dat Pappa altyd trots op ons was maak nie saak wat nie!
Lief Pappa baie en mis Pappa.

Happy Father's Day Pappa

Liefde Seun
xxxxx"

This tribute was added by Bianca Coetzee on 26th April 2016

"Pappa. Ek het 2 dae terug uitgevind ek is swanger en ek wens so ek kon die oomblik met pa gedeel het. Ek weet pa het elke keer wat pappa my gesien het gewys na pa se maag en gevra wanneer? Ek is jammer dat pappa nie pa se kleinkind kon ontmoet nie maar ek weet pappa wou dit baie graag vir ons hê. Pappa en ouma het ons kind heel waarskynlik alklaar ontmoet. My kinders sal hul oupa en ouma grootjie baie goed ken want ek sal hulle als van pappa en ouma vertel! Julle was deel van die beste tyd van my lewe en ek sal julle nooit vergeet nie.. NOOIT!! Dankie Jesus vir ons wonderwerkie."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 16th April 2016

"Maak bunny's en kyk rugby. ....wens Pa was hier."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 16th April 2016

"Mis Pa sooooo baie!!!"

This tribute was added by Gideon Pieterse on 9th March 2016

"Die tyd gaan so vinnig verby maar tog voel dit soos gister......
Die mis en verlange sal nooit op hou.
Mis Pa baie.

XXXXXXX
SEUN"

This tribute was added by Bianca Coetzee on 18th February 2016

"As ek geweet het dit was my laaste kuier het ek langer gebly, as ek geweet het dit was pa se laaste kuier by my het ek lekkerder kos gemaak, sou ons ñ snaakse beter movie gekyk het..As ek geweet het dit was ons laaste good bye dan het ek pappa stywer gedruk.. As ek geweet het dit was ons laaste kaart game dan sou ek my foon weg gesit het. As ek geweet het dit was die laaste party saam pa sou ek heel aand net langs pappa gesit het,ek sou pappa na plekke gevat het en lekker dinge gaan doen het.. ek sou meer briewe skryf.. Ek sou meer aandag gee as ek net geweet het.. Maar Jesus weet beter. Ek mis en lief pappa en ouma so baie .. Vir ewig in my hart.."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 3rd February 2016

"Mis Pa die laaste ruk so baie!
So besig hier by huis met goed wat ek en pa baie oor gepraat het wat ons nog hier gaan doen en ek weet Pa sou nou hier by my gewees het om my te help.
R.I.P my Pa."

This tribute was added by Bianca Coetzee on 30th December 2015

"Kersdag was moeilik want gedagtes het deur my kop gemaal van 1 jaar terug. Die ete by ons huis en swem en eggnog en lekker pudding en pa so jammer gekry want pa se oë was rooi en moeg gewerk, en weer ontbyt die volgende dag en pa wat sap en tray eiers gebring het en ek het eiers gebak vir Afrika! My hart is so seer ek weet nie hoe ek ooit gaan deal met die pyn in my hart nie want die verlange maak so seer... Pa en ouma wat weg is binne ñ kwessie van 3 jaar en die huis wat nou verkoop is.. Dit breek my hart! Ek dink aan die lekker tye.. Saam ouma groente geskil in kombuis en teetjies gedrink en kos op gesit terwyl pa kort kort die potte se deksels kom lig het en gemoun het .. Ek is hong!! En ouma en pa wat heeltyd ons roep, as ek te lank by pa gesit het dan skree ouma Biankhooooo! En wanneer pa gedink het ekt nou genoeg by ouma gesit of pa was net opgewonde om my iets te sê het pa geskree Bainca!! En jul my laat voel dat jul my company opreg waardeer. Ek wens ek kan tyd terug draai en saam jul in daai huis wees, vir jul kook en vir ouma sing en maak of ek swanger is soos ek loop dat ouma lag dat die trane rol en ouma gesê "Bianca! Jy vat hulle almal verby!!" Hoekom het jy so baie blemming handsakke? Elke keer ñ ander een! Ek weet nie hoekom probeer jy nie vir mej wêreld nie?! Hoekom maak jy nie ook plate soos al die sangers op tv nie, hul almal doen dit nou, jy sal blemming baie geld maak.." Ouma het my maak lag maar so baie spesiaal laat voel.En ek het langs ouma geslaap terwyl sy my aan die slaap praat en dan lag omdat ek haar try terug antwoord in my slaap.. dan het pappa vir my en ouma warm melkies aan gedra.Ek was ñ baie gelukkige kind om julle in my lewe te kon hê. Julle was ñ groot deel van ons lewens en julle was altyd daar.. En hoe is ons veronderstel om aan te beweeg asof jul nie daar was nie.. Net weg iets van die verlede.. Dit breek my hart want ons sal nooit net oor dit kan kom nie. Nou moet ek die nuwejaar in gaan sonder my pa.. Dis nie regverdig nie!!! Ek het nie eers die voorreg gehad om pa se laaste nuwejaar met pa te spandeer nie want ek het gewerk en in Kaap geslaap .Ek onthou toe Seun my die fototjies stuur van hoe pa geëet het en ek het so bly geraak om te sien pappa het ñ lekker tyd en ek gesê het Seun moet vir pa skryf happy newyear en dis pa se jaar , pa se drome en wense gaan waar word en pa gaan ñ goeie jaar hê maar nou is pa net met ñ groot skok so skielik van ons weg geneem. Ek wens ek het pa gevat vir mediese ondersoeke, meer saam pa gedraf en oefen , gesonder kos vir pa gegee. Dalk dan kon ons paar jare ekstra wen en kon pa dalk by Rhyn se troue wees en ons kinders ook ontmoet. Maar ek mag nie die Here se wil bevraagteken nie, ek mag nie kwaad word nie en ek moet aanvaar. Mens se tyd is seker jou tyd en dis die Here se wil wanneer Hy jou kom haal.Ek is sterk pappa, want pa het my geleer mens het altyd iets om oor te lag al behandel die lewe jou hoe stief. Ek is so baie lief vir pappa en ouma en eendag sal ek jul weer ontmoet daar bo in die Hemel se kanaan my ma Stel.. Pappa. Happy New year in die Hemel. Geniet dit by Liewe Jesus.Gebroke, maar nie sonder hoop nie."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 25th December 2015

"Wens so pa kon saam ons see toe gegaan het.
Vandag is ons eerste kersfees sonder pa en wens pa kon hier wees.
Pa het altyd so lekker geeet en saam ons gekuier dis moeilik om dit nie te mis nie.
Dankie dat pa altyd deel was van een of ander memory wat ons nooit sal vergeet nie.
Lief Pa."

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 23rd December 2015

"Hey my daddy, ek mis pappa so vrek baie ai ek is nog so jonk en ek het regtig gedink en gehoop pappa gaan so oud soos ouma Stella word. Pa was nog so sterk en pa het oor die hele dorp geloop sonder enige pyn. Elke dag wat ek sonder pa moet lewe is net nie so goed soos enige dag wat ek al saam pa spandeer het nie. Pappa was regtig n lig in ons almal se lewens, so opwindend en vol lewe, mense altyd maak lag al was hulle in n slegte bui. Ek onthou toe ek klaar Rek geskryf het en ek weet ek druip dit toe kom ek na pappa toe en pappa het my maak lag en my opgecheer. Ek het baie by pappa geleer en ek wil meer soos pa wees. Pappa was n wonderlike mens en n uitstekende pa. Ek is net jammer ek het dit nooit vir pa gese toe pa nog met ons was nie. Ek is spuit ek het pappa nie gewys hoe baie ek pa waardeer het nie. mis pappa vir ewig en altyd. R.I.P LOVE YOU"

This tribute was added by Bianca Coetzee on 6th November 2015

"Ek verlang so baie... Ek probeer maar baie slaap en heeltyd besig bly, dis al hoe ek cope. Ek wens so ek kan nog een keer saam pa kaarte speel, saam pappa swem, lag en movies kyk en pappa lekker kossies kook. Almal doen so goed.. Rhynie slaag sy toetse, Seun doen nog beter as ooit met sy besigheid en Frans ook almal so suksesvol en Mariska nou onderwyseres by Hugenote. Pa sou so trots wees!!  Seuna het sy Samtrac geslaag met onderskeiding! Weet pappa sou so trots gewees het. Ek dank die Here vir die kosbare tye wat ons met pa kon deel.. Lief vir pappa so baie ek dink nog baie aan pa en die verlange en leemte in my hart sal nooit weg gaan nie. Mis pa se lag en pa se opregte belangstelling en pa se geselskap en alles van pa.."

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 30th October 2015

"Ek mis pappa so vrek baie en dit voel so onwerklik dat pa nou by Liewe Jesus is. Ek sukkel om asem te haal as ek aan pappa dink, en ek dink aan hoe jonk pa nog was en hoe jonk ek is en hoeveel jare ek nog sonder my daddy moet leef. Ek het nog vir pa gesê dat pa nog so oud soos ouma Stella sou word, maar die Here het ander planne vir pa gehad. Pa se werk op aarde is gedoen, al pa se kinders is getroud en gelukkig , maar ons mis pappa net vreeslik baie. My lewe het soveel minder excitement, vreugde , lag en liefde in sonder pa. Dit voel of iets binne my verlore gegaan het. Mis pa vreeslik en kan nie wag om pappa weer eendag in die hemel te sien nie. I love you."

This tribute was added by Jackie Pietetse on 27th October 2015

"Verlang baie, alles wat ons doen herhinner my aan pa. Wat pa sou doen, hoe pa sou reaggeer, wat pa sou se. Ek ry elke oggend verby Brand 11, en dink aan pa...mis pa...Ek sien die hartseer en verlange in almal se oe. Kan nie begin dink hoe pa se kinders voel of waardeur hulle gaan nie, as ons net die tyd kon terug draai. Soveel dinge wat ons nog moes doen soveel meer wat ons vir pa moes doen...spyt is te laat ek weet maar dis n realiteit. Mis pa se presence, mis ons geselsies. Mis pa elke dag meer en meer."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 17th October 2015

"Vandag speel my span en pa se span in semi final.
Ek weet sommer ons sou die game saam gekyk het as pa hier was.
Ek mis pa baie.
Lief Pa always."

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 5th October 2015

"Mis pappa vrek baie. Vandag 2 jaar gelede was 'n Saterdag. Die groot game op Ellispark tussen die Bokke en All blacks. Ek kon vir enige iemand in die wereld 'n kaartjie gekoop het om saam my te gaan en ek het vir pa gekies. Dit was een van die beste dae van my lewe en ek is dankbaar dat ek dit saam pa kon beleef. Ek is baie life vir pappa. Rus in vrede my Daddy."

This tribute was added by Bianca Coetzee on 25th September 2015

"Nou in Mauritius..om ons huweliks herdenking te vier.. 3 jaar en 3 dae gelede het pa my by die isle af geloop om my oor te gee aan ñ baie goeie man. Hy kyk baie mooi na my en ek is baie lief vir hom..wow dankie Jesus vir die groot eer dat my pa daar was op my groot dag! Ek mis al die goeie tye so baie!! Toe ek op die speedboat ry en die mooi eilande , lig blou water en berge aanskou, toe besef ek.. Die mooiste mooi op aarde kan nie vergelyk word met hoe dit in die Hemel gaan wees nie.. Ek het ook gedink hoe lekker sou dit wees as ek al my geliefdes nou saam my op die bootjie kon hê.. En toe besef ek maar ek gaan eendag saam al my geliefdes op ñ nog beter plek wees! En ek kan nie wag vir daardie dag wat ons almal saam daar bo is en rustigheid, vrede en blydskap ervaar wat hierdie wêreld ons nooit kon bied nie. Ek mis pa so baie met so groot leemte in my hart.. Lief pappa.. Vir ewig en altyd!!!"

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 23rd September 2015

"Ek mis papa baie en droom amper elke aand dat papa nog lewe. As ek wakker word is ek so hartseer ek wil net aanhou droom en by pa wees, ek wil nie wakker word met al die hartseer binne my nie. Ek het nooit vir pappa dit gesê nie, maar pappa was regtig my beste vriend. Ek het so baie lekker tye saam pa gehad, wens ek en pappa kon weer saam op vakansie gaan en in die see swem of saam die currie cup of wereldbeker final kyk. Ek wou pappa nog Bloemfontein toe vat om die Cheetahs en Bulle daar te sien speel, ek het altyd gedreig maar nooit daarby uitgekom nie. Ek is ongelooflik life vir pa en mis pa baie. R.I.P my pappa een van die dae sien ons pappa weer in die hemel"

This tribute was added by Gideon Pieterse on 22nd September 2015

"Die seer is nog daar!
EK mis pappa baie, daar is so baie wat ons saam gedoen het.
Ek kan nie rugby kyk sonder om heel tyd aan pa te dink nie, en soveel meer wat my aan pa laat dink.
Hoop pa kan met trots af kyk op ons en nou presies sien hoe lief almal pa gehad het, lief pappa always!"

This tribute was added by Johan Pieterse on 21st September 2015

"DINK NOG AAN JOU  RUS IN VREDE"

This tribute was added by Bianca Coetzee on 17th September 2015

"Wat is ware liefde?

As jy so lief is vir iemand dat jou sintuie verskerp wanneer iets of iemand hom wil seer maak dat dit fisies voel asof iemand JOU leed aan doen, dat jy net daai persoon wil bystaan en beskerm en jy voel hulpeloos wanneer enigiets negatief met hom gebeur. Wanneer dit baie goed gaan met daardie persoon dan klop jou hart vinniger van blydskap saam daardie persoon , dis ñ gevoel van tevredenheid en geluk wat ñ mens nie kan beskryf nie. Wanneer jy in jou spaar tyd aan daardie persoon dink en by hom wil wees. Wanneer jy soveel vir daardie persoon wil doen dat jy hom enable dan jouself moet keer en tough love toepas omdat jy wil sien dat die persoon reg kan kom sonder jou, maar tog kan jy jouself partykeer nie help om daai persoon heeltyd te wil bederf nie. Wanneer jy preek en fokus op negatiewe goed om die persoon te probeer reg help omdat jy so baie omgee dat dit per ongeluk dalk net mag lyk asof jy nie die persoon se goeie punte raak sien nie, maar die waarheid is dat daai persoon eintlik jou held is. Jys so besig om die persoon te probeer help om perfek te probeer wees omdat jy ñ prentjie in jou kop het van hoe jy dink dit moet wees dat jy vergeet om vir daardie persoon te vertel dat jy die wereld van hom dink. Jy prys daai persoon maar nooit genoeg nie.. Niks wat jy ooit vir daai persoon doen sal goed genoeg voel nie. As die persoon uit sy maag uit lag dan is dit asof die wêreld vir ñ oomblik stil staan en jy voel jy wil bars van vreugde ! Jy wil heeltyd vir daai persoon kook en versorg. Jy sal in ñ oogwink jou eie belange opsy sit net sodat jy daai persoon kan help waarmee hy hulp nodig het..Maar steeds voel mens skuldig omdat dit voel asof mens meer moet doen.Daai persoon sal op die dag wat jy die lelikste voel met jou wil gaan spog en so trots wees op jou dat jy nie kan glo dat daai persoon jou aanvaar nes jy is en nie jou flaws eers raak sien nie.Daai persoon is nou nie blind vir as jy  iets verkeerd doen nie en sê reguit wat hom pla maar mens vat dit nooit te persoonlik op nie want jy weet hy sê dit omdat hy omgee.Wat daai persoon van jou dink en sê en saam jou doen beteken die wêreld vir jou. Jy weet daai persoon het jou bitter baie lief en jy kan dit voel net in hoe daai persoon vir jou kyk..Daai persoon is jy .. Pappa.. En pa het al pa se kinders so lief gehad dat daar nooit iets was wat ons kon doen om te maak dat pa ons minder lief sou hê nie.Ek wil nie afskeid neem nie want hoe moet mens net aanvaar dat so ñ groot en belangrike deel van mens se lewe nou net ñ memory is. Net ñ man in ñ foto, kan ek nie maar in die foto in klim en weer daar saam pa wees nie???Ek wil so graag by pa wees dat dit voel asof die wereld my enige oomblik net kan insluk want ek weet nie meer watter kant toe nie..  pappa..Ek het jou onvoorwaardelik lief gehad, meer as wat pa ooit kon imagine!! En sal altyd wees!Ek het nog nooit in my lewe soveel pyn in my hart gehad nie. Het pa ooit geweet dat ek so verskriklik lief was vir pa?! Ek hoop nie dat daar ooit ñ dag verby gegaan het dat pa my liefde betwyfel het nie!! Ek wens ek het meer vir pa gedoen.. Vandag ñ maand terug het ek een van die beste dinge wat al ooit met my gebeur het verloor..  Mis pappa erg baie!! Liewe Jesus, ek verstaan nie, maar U weet beter. Ek streef daarna dat ek wel my pa en vele ander geliefdes wel eendag weer sal sien."

This tribute was added by Bianca Coetzee on 11th September 2015

"Ek het uitgewerk, ouma Stella was 64 en 7 maande oud toe ek gebore was, en kyk net hoeveel spesiale jare het ons saam gehad dat sy even daar was op my 21st en amper gemaak vir ons troudag maar toe ongelukkig nie in goeie hospitaal gewees nie..haar verloor toe ek 23 was. As ek moet compare dat pappa net 55 jaar oud geword het , pa verloor op 26, hoeveel spesiale tye kon pa nog saam ons kinders en pa se klein kinders deur bring? En nou is pa net weg? .. Dis so groot skok en so onwerklik!! Ek kan nie imagine waardeur pa moes gaan om pa se pa te verloor het op 12 jarige (nie seker nie maar bloed jonk) ouderdom nie, en pa se sus toe sy maar early 30's was. Ek kan nie glo dat pa in hul spore gevolg het om ook net in mekaar in te sak so skielik en onverwags.. Nooit gedink so iets sou pa oor kom nie, pa was dan so sterk.. Ek het soms as ek moeg gevoel het gewens ek kan soveel energie soos pa hê.. Alhoewel ek pa  gewen het met ons draf sessies.. Die 10 km zoo run was nie veronderstel om ñ once off te wees nie, wou nog baie marathons saam pa hardloop.. En die paar keer wat ons om die blok gedraf het by pa se huis was vet pret, al het ons dit baie lanklaas gedoen. Ek onthou daai dag by die dieretuin soos gister.Ek en pa het die spesiale draf klere aangehad wat ek vir ons gekoop het en ons energie, stamina sout pille gedrink om nie krampe te kry nie, pasta en aartappels in kar geëet vir stamina , toe proe die aartappels van spar nog af..maar lekker vroeg op en aan die gang gewees oppad dieretuin toe. Pa het die besonderhede van die marathon nog in koerant gesien en gesê ons moet dit doen en was toe so opgewonde dat ons dit gaan doen. Ek het nou nog die koerant uitknipsel. Toe ons daar aankom en sien hoeveel mense daar was wat baie fiks gelyk het en reg staan al om te begin, het pa nervous gelag..en gewys hoe groot en sterk die ander atlete lyk.Ouma Stella was siek in hospitaal en ek het elke nou en dan gehuil en gaan bid in die badkamer dat sy sal fine wees en moet huis toe kom want pa en ons het haar nodig gehad en dit het regtig nie goed gegaan nie, sy het hallusineer in die hospitaal. Maar God het ñ wonderwerk laat gebeur en paar dae daarna was ouma uit hospitaal en by die huis terug  en haar ou self, was so bly gewees!! Ek onthou alhoewel ek in slegte bui was by dieretuin , hoe pa seker gemaak het dis ñ fun dag, ek wou toilet toe,toe begin ons laat draf maar ek hardloop toe voor uit en los pa om agter te draf stap, ek wens nou ek het eerder agter saam pa gedraf.. Ek onthou toe ek vir pa staan en wag by die finish line en hoe opgewonde ek was om na soos 5 min te sien hoe pa sommer vinnig daar aangestap gekom het . Lekker sleutel houer medaljes gekry, en coke gedrink en toe lekker saam Johan , Jacques en Adel die hele dieretuin rooi geverf. Pa het by die dammetjie die life saver tube om pa se nek gehang en gelag en gemaak of pa in krokodil dam gaan swem, ons het ñ krokodil teen die heining sien lê en pa was die eerste een om aan die slaapende krokodil te vat deur dis diamant opening van die heining . Ek en die die ander het toe vinnig in pa se voetspore gevolg om aan die krokodil te vat, dit was so super cool en scary!! En toe  ons die mooiste luiperd op die hang mat in die son sien lê het en die mooiste fotos geneem.. En pa het so lekker gelag vir die ape wat luise eet. Toe hul die leeu gevoer het en hy moes op ñ paal jump om by die vleis uit te kom, dit het ons baie geniet.Ons het gaan sit en pa het met pa se bietjie geld wat pa van Albany af verdien het vir ons elkeen ñ magnum gekoop, nooit ñ suinige haar op pa se kop gehad nie. En toe ons die bobejaan gekyk het nog my botteltjie cream soda in gegooi en so gelag dat die   Bobejaan die botteltjie oop gedraai het en soos ñ mens gedrink het.. Dit was een van my beste dae saam met pa.."

This tribute was added by Rhyno Pieterse on 8th September 2015

"Pappa ek mis papa so vreeslik baie, alles voel nog so onwerklik. Ek onthou hoe lekker het ek en pa oral gekuier en rugby gekyk. Rugby is nie dieselfde sonder pa nie.Ek onthou al die currie cup finals tussen die Cheetahs en Bulle hoe hard ek saam pa vir die Cheetahs geskree het. Ek onthou hoe ek, pa en oom Frans opgewonde geraak het toe ons die 2007 wereldbeker final gekyk het bt Mcphail straat. Al die goeie memories saam pa of ons by die see was of by die dam was en klei lat gegooi het. Pa was altyd 'n bok vir sport en het nooit nee gese vir avontuur nie. Ek wens ek het meer videos van pa gehad. Ek onthou toe my wiele gesteel was laas jaar net voor my verjaardag toe pa my R600 vir my verjaardag gegee het sodat ek nuwe mags kon koop. Pa het altyd vir ons gegee wat pa kon maar die belangrikste is die liefde wat pa ons gegee het. Pa het 4 pragtige kinders groot gemaak en pa kan trots wees want pa het nou 4 seuns en 4 dogters en ons almal het pa baie life. R.I.P my Daddy."

This tribute was added by Gideon Pieterse on 8th September 2015

"Ek onthou dit soos gister..... 8 September 2001.
Vandag 14 jaar terug wat Pa die eerste beroerte gehad het.
Ek was jonk en baie bang want ek was nie reg om my dad te verloor nie.
Maar die Here het Pa net kort van 14 jaar langer gespaar,  en dit was 14 jaar om te onthou. Pa was vir my soos ñ vriend,  al die rugby kyk, pool speel, darts speel en lekker eet was meer kosbaar as wat mens sou dink. Ek mis dit so en sal dit ook veraltyd mis. Liefde Seun"

This tribute was added by Johan Pieterse on 4th September 2015

"Dink steeds aan jou  As ek na die Cheetah rugby span kyk terwyl hul speel wonder ek of jy ook nog so opgewonde raak. wat ek wel weet dat daar nou vir jou iets baie beter is: hemelse kore wat sing en wat die mense oor nog nooit gehoor het nie....dit kan jy nou HOOR! Rus in vrede my broer."

This tribute was added by Paul Pieterse on 2nd September 2015

"Woorde kan nie die hartseer en skok beskryf nie. Dankie vir al die goeie tye, "pranks," outings en bederf.  Rus in vrede my Oom, daar by die waters van rus, by die groen weivelde, by die Skepper. Die leemte sal altyd daar bly maar soos die Engelsman sê "The memory remains...""

This tribute was added by Bianca Coetzee on 1st September 2015

"Ñ paar dae terug het alles verander, so geskok oor wat gebeur het, ek kan nie glo dat pappa werklik weg is nie.. In my kop wil ek net heeltyd na pa se huis toe ry, vir pa lekker kos vat, pa kom haal om te kuier en lekker movie te kyk en meeste van als om met pa kaart te speel.. Ek mis hoe pa neer geskryf het GP en BLC en so 5 -7 potte en hoe pa dan pa se gesig getrek het as pa diep dink om te besluit watter kaart pa volgende gaan uit gooi.. Ek mis hoe ek pa kwaad gemaak het en altyd gemaak het of ek wil cheat en die jokers weg steek.. Of iets uitgooi wat ek weet is nie reg nie net om pa te terg want dit was so oulik vir my dat pa die game so ernstig op vat. Ek mis hoe pa as pa geskommel het altyd gevra het nog, nog ? En hoe ek altyd aanhou wys het ja, ja net om te sien hoe lank pa nou actually sal skommel.. Ek mis hoe pa so aandagtig gekyk het hoe ek skommel, elke keer en die kaarte eventually uit my hande gegryp het om te kyk dat ek nie jokers steel nie.. Ek mis hoe pa so gelag het as pa wen dat dit gelyk het of pa die lotto gewen het.. Ek mis hoe pa elke keer met ñ groot smile op pa se gesig die papier gegryp het en vinnig begin op tel het om te kyk wie wen.. Dan die beste deel.. Pa se lag..  die lag wat ek nie weer hier op aarde sal hoor nie. Ek mis hoe pa getel het presies hoeveel keer ek laas jaar en die jaar teen pa verloor het en Rhyno ook. Ek mis toe ek, pa en Rhyno saam kaart gespeel het en pa se spaghetti geëet het en die verloorder moes koffie maak.. Ek mis hoe ek altyd baie geskryf het en pa altyd gemoun het opstel opstel, maar pa was maar net te excited om te sien wat ek skryf, pa kon nie wag nie.. Ek het nie die laaste ruk baie vir pa geskryf nie want meer gefokus om vir pa te kook en lekker programme of movies te wys.. So baie wat ek nog wou skryf.. Ek mis hoe altyd as ek wou ry dan wou pa he ek moet langer bly dan het pa skielik baie gepraat en gevra.. Tee, tee?.. Net dat ek moet langer bly.. Ek mis hoe pa as pa kos gemaak het die bakkies te vol geskep het, veral as pa roomys, of jelly en custard in geskep het, ons moes altyd keer en die rand van die bakkie lek dat die roomys of custard nie uit loop nie.. Ek mis pa se lekker sop.. Niemand in die wêreld kon ooit lekkerder sop as pa maak nie!! En ek het seker gemaak ek vat nie minder as 3 bekers daarvan nie en nog meer.. Trommel dik geëet aan pa se sop, maar dit was so lekker ek wou net meer en meer hê..en pa wou net altyd almal voer, altyd gesê skep oom Frans, skep Johan , selfs sop huis toe gestuur vir ma, en toe Ant Sannie daar was graag vir haar gemmer koekies en sop gegee. Al wou sy nie sop hê nie, het pa steeds geskep.. Pa wou altyd pa se kos wat oom Frans op ñ sondag gekoop het met my deel.. Ouma het altyd gesê pa se kerrie en rys was die beste en dit was!! En pa se spaghetti was ook baie lekker.. Pappa het my altyd maak lag en ek mis hoe ek met pa gespeel het en my vuiste gebal en gemaak of ek pa wil boks en dan het pa gelag en gesê passop! En hoe ek pa gekielie het en pa geskree het nee man, nee man!!! En so kwaad geraak het maar dit was so cute!! Ek mis elke liewe oomblik saam pappa.. So lief vir pa.Ek dink die Engele daar bo is nou baie bly om pa by hulle te hê, Oupa Gideon, Petronella, Ouma Stella en vele ander.. Geniet dit in die Hemel pappa! Oor minder as 100 jaar is ons almal daar saam pappa en ouma en almal... Gelukkig in die Hemel!!"

This tribute was added by Gideon Pieterse on 31st August 2015

"Vandag 32 jaar terug is EK, Pa se naam genoot en oudste seun gebore. Ek sit nou langs Pa se graf en dink hoe graag sou ek die dag saam Pa wou spandeer.
Dit was net 4 weke terug wat Pa my ñ Kg biltong belowe het vir my verjaardag.
Tyd gaan so vinnig om my Pa. Ek is lief vir pa en sal altyd wees.
Liefde Seun."

This tribute was added by Johan Pieterse on 28th August 2015

"Soos ek by ons ma se begrafnis opgemerk het : Sy het altyd gelag as ek die volgende probeer sing het    :As jy daar kom voor ek daar is, kyk  uit vir my ek kom ook aan! Daar bo in die Hemelse Kanaan ontmoet ons eendag  mekaar!"

This tribute was added by Jackie Pietetse on 27th August 2015

"So vry soos n voel, sprei jou vlerke en vlieg hoog. Betree die ewige lewe, moenie bang wees nie, want God is met jou.
Geen vrees, geen pyn, geen te kort, geen gebrek, geen hartseer en geen smart....pa is verlos, pa is vry.
Ons verlang, ons onthou, ons lag en wil huil, maar dan kom die vertroosting dat ons pa weer sal sien by die poorte van ons Hemelse huis by ons Skepper.
Lief pa vir altyd - pa se bloubul kind, Jackie"

This tribute was added by Johan Pieterse on 25th August 2015

"God is our God forever: He will be our Guide even to the end Ps.48-14"

This tribute was added by Johan Pieterse on 24th August 2015

"We has His hope as an anchor for the soul, firm and secure Heb 6:19
God will not permit any troubles to come upon us, unless He has a specific plan by which great blessings can come out of the difficulty-Peter Marshall"

This tribute was added by Gideon Pieterse on 24th August 2015

"Altyd in my Hart my Pa!
Rus nou in vrede en weet Pa word gemis.
Lief Pa.
Seuna"

This tribute was added by Johan Pieterse on 23rd August 2015

"Dood ek ken jou tog 'n bietjie, want jy is nie 'n permanente einde nie, maar die transito tot my nuwe begin! Jou angel is uit, maar tog is jy nodig. Want sonder jou sou die Nuwe nie kon begin.
Dood jy is die instrument in die hand van ons Skepper om sin te bied aan my deurgangsreis Want teen die kontras van jou donker skadu sien ek die liefde en lig en begin ek verstaan. In die nagwees van my reis is U o Here die lig vir my pad en drink ek gulsig die beker van genade asof my dors nie geles kan word nie. U is waarlik liefde."

This tribute was added by Johan Pieterse on 22nd August 2015

"Daar sal nie meer nag wees nie. Die mense het nie die lig van 'n lamp en die lig van son nodig nie, omdat die Here God hulle sal verlig, en hulle sal tot in ewigheid as konings regeer.(Openbaring 22 :5)"

This tribute was added by Johan Pieterse on 21st August 2015

"Al kon jy vir 14-jaar glad nie iets hoor nie het jy gewys dat mens nog steeds lewensvreugde kan leef en wys. Nou vir die eerste keer kan jy weer hoor!-Engele wat sing. Musiek wat die mense oor nog nooit gehoor het nie!  Wat 'n wonderlike hemelvreugde. Geniet dit!"

This tribute was added by Johan Pieterse on 21st August 2015

"Deon jy het jou lewe soos  'n cheetah geleef; vinnig en sonder vrees! Rus in vrede."


Leave a Tribute:
 
LEAVE A TRIBUTE
Invite your family and friends
to visit this memorial:

Subscribe to receive e-mail notifications when others contribute to this memorial.

Click on a photo to enlarge.

This memorial is administered by:

Johan Pieterse

2110 views

Have a suggestion for us?

We are waiting for your feedback!