ForeverMissed
Large image
Stories

Share a special moment from Hakan's life.

Write a story
May 26, 2023

Allah mekanını cennet eylesin
yokluğunuz çok üzüyor bizi
keşke olsaydiniz 
hep kalbimizdesin 
seni hiç unutmayacagiz…

Allah rahmet eylesin

February 22, 2022
Hakan Bey,

Yaşıtmışız sizinle. Vefatınız buradan öğrendim. Üzüldüm. Kısa sürede çok şeyler yapmışsınız. Sizi tanımam ise  WFP ne yaptığınız satışları görmemle oldu. Maalesef yeni bir başlangıç olan ahirete intikal etmişsiniz. İnşaallah dünyada olduğu kadar ahiret hayatınızda da başarıya ulaşmışsınızdır. 

Seni çok özledim

July 26, 2021
Hakan abi Allah mekanını cennet eylesin yokluğun çok üzüyor bizleri sensiz bir hayat inan çok zor yardimlarin için çok teşekkür ederim senin sayende hayata tutundum şimdi güzel bir aile sahibiyim yasayip bu günleri görmeni çok isterdim seni seviyorum ve hep kalbimizde yasayacaksin seni hiç unutmayacagim
August 6, 2020
Ahhh Hakancim,
Canim kuzenim, gidisinin uzerinden neredeyse iki ay gecti ve yoklugun her gecen gun daha cok koyuyor.
Bizi  yüzleşmek  zorunda bıraktığın  acımız tarifsiz.

Erkendir her ölüm, sevdiğini uğurlarken buralardan ama seni  ugurlamak yakismadi.
Başlangıcı olup sonsuza uzanan tek şey zamandır ya  ve geriye kalan herşey onun içinde kaybolmaya mahkumdur, biliyoruz fakat  senin böyle erken, acele gidisine alisamadik alisamicam. Dusununce yoklugunu ellerim değil, duygularım üşüyor şu yaz ortasında. Bize geriye hiç kimsenin  iyilestiremeyecegi anılar bıraktın. Ahh Hakancim be seni bir daha görememek , konuşamamak. Bir gün önce yanı başımızdayken,  bir gün sonra ömür boyu ayrı kalmak.

Sana benden yakın olanların acısını görünce, saklamaya çalıştım acımı. Ama istediğin kadar sakla ansızın aklıma geliveriyor kocaman gülen yüzün. Önce bi sevinç sarıyor içimi ardından sonsuz acı yine yerini alıyor ve gideceğini bilerek yaşamanın verdiği ağırlığı, bir kez daha hissediyorum.

Ahh canım Kuzenim, 

İyi insanlar Cennete gider derler ya, yalan... İyi insanlar gittikleri heryeri cennet yaparlar. Cennetinde huzurlu uyu...


Kısa bir arkadaşlık kalıcı bir anı

June 29, 2020
     Uzun yıllar önce ilk iş tecrübemi yaşadığım Dubai’de yaşarken orada ikamet eden Türkiyeli bir adamla tanışmıştım. Ben çalıştığım iş yeriyle bir problem yaşamış ve işten ayrılmıştım. Adam da orada başarılı, kendini ispatlamış bir iş adamıydı. Tanıştığımız ortamda muhabbetimiz çabuk ilerlemiş kısa sürede arkadaş olmuştuk. O yıllarda genç yaşına rağmenbana bir kalp rahatsızlığı yaşadığını ve stent takıldığını söylemişti.  Aramızdaki statü ve yaş farkına rağmen her buluşmamızda çok koyu sohbetlere dalıyor çok güzel vakit geçiriyorduk. Ben onun genç yaşta (32 yaşındaydı) böyle başarılı bir kariyer yapmasını gıptayla izliyordum. Kendime bakarak hemen ilk iş deneyiminde başarısız olduğum için daha fazla çalışmak için kendimi hırslandırıyordum. Arkadaşlığımız Dubai’de kaldığım 3 ay içerisinde devam etti. Ben hiç bir zaman ondan direkt bir şekilde beni şirketlerinden birinde çalıştırmasını istemedim ama ondan böyle bir teklif bekledim çünkü beni çok sevdiğini biliyordum. Ama etmedi. 3 ay sonunda Katar’dan bir iş teklifi aldım ve oraya taşındım. Giderken onu aradım yine kal demesini bekledim ama demedi. Çok kızmıştım insan neden böyle bir arkadaşı varken iş arar anlamamıştım. Katar’a gittim orada da sıkıntılar yaşadım ilk başlarda hatta alanım olmayan alakasız bir kaç işte çalıştım. En sonunda kendi alanımda güzel maaşlı bir işe başladım. Ve arkadaşımı aradım. Tebrik etti beni. Beni çok iyi tanıdığını ve imkanlarımın çok iyi olduğunu bildiğin halde neden bu kadar çile çekmeme izin verdin diye sitem ettim. Bana verdiği cevap şuydu: “Pes etmeni bekliyordum. Pes ettim artık ben yapamayacağım Türkiye’ye döneceğim dediğin anda ben sana bir pozisyon düşünüyordum ama bekledim bakalım ne yapacak diye. Sonunda başardın kendi mesleğinle ilgili kendi sevdiğin işi yapacaksın bu bence daha önemli dedi.” 
     Bilirsiniz araya mesafe girince arkadaşlıklar önce soğur sonra da tamamen kesilir. Bizim de öyle oldu. Önce sık sık telefonla görüşürdük sonra ara yavaş yavaş açıldı. Sonunda koptu. Uzun yıllar birbirimizden haber alamadık. Ben Türkiye’ye döndüm burada hayat kurdum. O ise orada kaldı başarılarına başarı kattı. Dünyanın bakliyat ticaretine yön veren şirketinin sahibi oldu. Büyüdükçe büyüdü bende kendi kariyerimde ilerledim... 
      Bugün çok alakasız bir arkadaşımla konuşurken Dubai’de faaliyet gösteren bir iş adamının vefatından bahsetti... Bakliyat sektöründe faaliyet gösteriyor dedi ismi Hakan... Arkadaşım vefat etmişti. Uzun yıllar acaba arasam mı diye aklımdan geçirip sonra çok meşguldür diye kendimi vazgeçirdiğim için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin sevgili arkadaşım. Mekanın cennet olsun #hakan_bahçeci

will be missed forever

June 2, 2020
Dear Sudhakar bhai, Mrs Hakan, Kids and Family, and Hakan Foods Team,

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ .

Our deepest condolences on the demise of Mr Hakan Bahceci. He was an inspiration for many, a great Asset for our Food and Grain Industry, a Great friend and a beautiful soul.

We don’t have words to express ourselves on this sudden passing away of a Dear Friend. He was always pushing youth to involve in Business, Support them, Guide them, Create Business forum for them, GPCYP was also his dream, and many other initiatives.

May Allah rest his soul in eternal peace and grant him highest place in Jannat-ul- Firdous.(Ameen) and grant you and the family the strength to bear this irreplaceable loss.

Regards,

Anis Majeed
Bilal Majeed
Faisal Anis Majeed.
Bombi's Group, Pakistan
May 31, 2020
I  send my condolence to entire family and all staff of hakan may all mighty Allah bless him and his last distination jannatul firdaus
May 31, 2020
I Nura Usman Abubakar 
I want to us this opportunity to send my condolences to Hakan family and friends,
And all hakan staff,may Allah forgive  him.may he soul rest in jannatul Fiddausi, 

Hakan bey Memories will never end

May 29, 2020
Egyptian Australian Co. The Agent for Hakan Agro in Cairo.
I’m at a loss of words, I’m deepest saddened to hear that my best friend Hakan Bachceci bey passing away, the message news I received it was massive shock was huge deepest sadness I got to know Mr Hakan since 2013 found his Personality of humanity as I’m his Co agent in Egypt was closely dealing with him his reality kinds generous of human sense, he used tell me that he will accept to complete a transaction even without profit as you and my bank and my source in Argentina are happy, also found out that he was the best business leader management I ever had seen as I dealt with many businesses leaders of many other countries, as in last year year he sold 500kmt wheat and 200kmt veg oils through government tenders, his company became no 1 in oils tender and counted of of first 5 suppliers to wheat tenders,
Hope his soul rest in peace at heaven Allah Rahmet eylesin, 
His memory will be in our heart for ever, 
Our condolences and sympathies to your great family Allah grant all of them patience we payers on his soul in Egypt, 
اللهم اغفر الى هاكان وارحمه واعف عنه، واكرم نزله ووسع مدخله، واغسله بالماء والثلج والبرد، ونقه من الخطايا كما ينقى الثوب الأبيض من الدنس.
Ali Ramadan of Egyptian Australian Co.
Wael Ali Ramadan of Egyptian Australian Co.
May 29, 2020
Kelimelere sigdiramadigimiz insan vardirya iste o sensin. Tarifi imkansiz . Iste ayriligimiz da ne kelimelere ve de ne tariflere sigiyor, her tarafimizi eksiltip gittin be dostum,seni guzelliklerinle iyiliklerinle guluslerinle anacagiz ve yasatacagiz..Bak bu cok acitti be,  cok ozleyecegiz.. sana allahtan rahmet diliyorum. mekanin cennet olsun.. tum ailemizede sabirlar diliyorum. 

ve simdi !! hani birde su zikkim hastalik (covid) var ya oda baska bir dert...

İnsan hiç dostunu gömer mi...

May Mr. Hakan rest in peace.

May 28, 2020

Condolences message

May 27, 2020
Our condolences to Hakkan Sir family and team on the passing of late Hakken Sir . May our prayers ease all of them through this challenging time. Dheeraj
May 27, 2020
It was a great shock.I cannot imagine that he will leave so early.We are friends for over 30 years when we were representing Andre cie ,he for Turkey and me for Bangladesh even though I was 20 years senior to him.
we have also been representing his company in Bangladesh. He was so friendly,so amiable.I remember he gave a loss of 2 million dollar to accomodate my request.
He was very supportive to our girls school and donated good sums as scholarship for poor girls.
 It is said Allah picks the nice flowers first. May his soul rest in peace And May Allah grant him Zannatul Ferdous
May 26, 2020
Thank you Hakan and family for all the luck you brought to me and my family you were an inspiration and we will miss you. 
Our deepest sympathies to your family
James Mallon and family 
May 27, 2020
This story goes back to many years ago when he was based in Turkey and doing the Chick Peas exports to India. On one of his trip he mentioned that his father was getting married and his mother and he are of almost the same age. He appreciated the Kutchi community but always said that he cannot afford our prices when he was purchasing sesame seed.
He was extremely warm and friendly and will always be remembered by all members of the agri trade

Share a story

 
Add a document, picture, song, or video
Add an attachment Add a media attachment to your story
You can illustrate your story with a photo, video, song, or PDF document attachment.