ForeverMissed
Large image
Stories

Share a special moment from Maudie's life.

Write a story

MISSING YOU

May 4, 2018

Hey My Bigmama!!

  Yesterday marked 7 years since you've left.  I still miss you incredibly.  I know you're looking down watching over us, and I thank you for that.  Nick is almost 20 and Kaiden on the brink of becoming a teen.  Yikes!!  I have your picture on my vanity and so, I see you everyday.  It's from your 80th surprise b-day party.  I'm so glad I was able to do that for you.  Save me a spot up there right next to you.  Love you Bigmama!!! 

MISSING YOU

May 6, 2017

I CAN'T BELIEVE IT'S BEEN 6 YEARS!  I MISS YOU SO MUCH!  I WISH I COULD JUST SEE YOU AND TALK TO YOU.  ME AND PAPA TALK ABOUT YOU AND SHARE OUR MEMORES WHEN WE WOULD GO EVERY SUNDAY AFTER SUNDAY SCHOOL WITH YOU TO SEE BIGDADDY AT THE VA HOSPITAL.  KIM SAY "YOU" COME OUT OF ME AND I LOOK AND ACT LIKE YOU.  THAT'S A GOOD THING, I WON'T COMPLAIN ABOUT IT.  I JUST WISH YOU WERE STILL HERE BIGMAMA.  THE COMFORTING PART OF YOU LEAVING PHYSICALLY IS THAT I KNOW YOU'RE IN A BETTER PLACE AND NO LONGER IN PAIN.  YOU ARE STILL A BIG PART OF MY LIFE AND ALWAYS WILL BE.  I CARRY YOU WITH ME EVERY SINGLE DAY, AND YOU'LL ALWAYS BE IN MY HEART.  I LOVE YOU BIGMAMA AND UNTL WE MEET AGAIN, KNOW THAT YOU ARE LOVED AND MISSED TERRIBLY.

May 3, 2016

I can't believe it's been five years. Nick's going to be graduating soon, wish you were here physically to see him walk across that stage but, you'll be there I know. I miss you so much still and forever will. I just want to hear your voice  Bigmama. There so much I miss about you. My heart still aches and I don't think it'll ever heal. You were a huge part of me and the kids lives. When you left a part of me left too. I love you and hope to one day see you again. 

May 3, 2014

I STILL CAN'T BELIEVE YOU'RE GONE AND IT'S BEEN 3 YEARS TODAY.  I MISS YOU TERRIBLY AND WISH I COULD JUST HEAR YOUR VOICE.  I MISS CALLING YOU AND TALKING TO YOU, OR JUST COMING TO SIT ON THE PORCH WITH YOU.  I LOST MY BEST FRIEND WHEN GOD CALLED YOU HOME, I'M SAD BUT, KNOW THAT GOD KNEW BEST.  I DIDN'T AND STILL DON'T UNDERSTAND BUT, WITH GOD'S HELP I'M STILL HERE.  THE KIDS TALK ABOUT YOU AND THEY MISS YOU JUST AS MUCH AS I MISS YOU BIGMAMA.  YOU WERE MORE THAN A GRANDMOTHER TO ME, YOU WERE MY MOTHER, BEST FRIEND, AND CONFIDANT.  YOU WERE ALWAYS THERE FOR ME WHEN I NEEDED YOU, NO MATTER THE SITUATION.  I SOMETIMES DIAL YOUR NUMBER JUST BECAUSE, I KNOW YOU'RE NOT THERE TO ANSWER AND HAVE NO IDEA AS TO WHY I EVEN DIAL IT.  GUESS I JUST MISS DIALING IT.  I WANT TO SAY THANK YOU FOR EVERYTHING YOU TAUGHT ME AND FOR BEING MY BACKBONE FOR 36 YEARS, AND HELPING ME WITH MY BABIES.  I WOULDN'T BE HERE IF IT WASN'T FOR YOU.  I'M SO THANKFUL THEY WERE ABLE TO MEET AND LOVE YOU.  THANK YOU FOR STILL LOOKING OUT FOR US BECAUSE I KNOW YOU STILL DO.  SO, TODAY I SAY THANK YOU, I LOVE YOU, AND I HOPE TO SEE YOU ONE DAY AGAIN.

December 16, 2011

Deja Cannon, Granddaughter lit a candle at
2011-05-12 21:18:53I Lovee Youu Bigg Mama <3 Shanda Huguley lit a candle at
2011-05-13 11:47:31A PART OF MY HEART IS MISSING. YOU WERE MY MOTHER, GRANDMOTHER, FRIEND, AND CONFIDANT. I COULD ALWAYS COUNT ON YOU BIGMAMA. I LOVE YOU FOREVER!!

 LOTTIE HUGULEY CANNON YOUR BABY lit a candle at
2011-05-22 11:00:11MY HEART WILL ALWAYS HAVE A EMPTY SPOT .BUT YOU WILL ALWAYS BE APART OF ME BECAUSE YOU TAUGHT ME WHAT IT MEANS TO BE LOVED EVERY DAY OF MY LIFE .THE LOVE YOU GAVE ME MADE ME THE WOMAN I AM TODAY, UNSELISH, FORGIVING, AND PURE LOVE THATS THE KIND OF LOVE I KNOW BECAUSE THATS WHAT YOU ALWAYS GAVE ME.MAMA WILL ALWAYS BE APART OF ME,AND I ONLY HOPE I CAN BE HALF THE MOTHER YOU WAS TO ME TO MY GIRLS. THEN ILL KNOW I DID A GOOD JOB AS YOU HAVE WITH ME.MAMA YOU WILL ALWAYS BE IN MY HEART MY SPIRIT AND MY MIND THERE WILL BE DAYS WHEN I WILL BE SAD BECAUSE I CANT COME AND SIT ON THE FRONT PORCH WITH YOU. BUT I HAVE NOTHING BUT WONDERFUL MEMORIES OF US AND YOUR LOVE FOR ME WILL KEEP ME GOING AND GOING UNTIL I SEE YOU AGAIN.I LOVE YOU MAMA.I LOVE YOU MAMA. 

Solomon (popa) grandson lit a candle at
2011-05-27 22:23:56Bigmama i love and miss you.I appreciate how you taught me how to clean up,make up beds,and so much more.You taught me not to be lazy,and i thank you so much.Goodbye for now,but i will see you in eternity. 

SHANDA HUGULEY GRAND DAUGHTER lit a candle at
2011-08-04 12:54:28YESTERDAY WAS 3 MONTHS SINCE YOU LEFT US, IT STILL DOESN'T SEEM REAL TO ME. I LOVE YOU BIGMAMA! 

Deja Cannon, Granddaughter lit a candle at
2011-08-12 20:16:43There's Not A Day You Don't Cross My Mind, I Love You, And I Miss You <3

December 16, 2011
Deja Cannon, Granddaughter wrote at
2011-05-12 21:24:29God Saw Youu Were Getting Tired And A Cure Was Not Too Be, So He Put His Arms Around Youu And Whispered Come Too Me, With Tearfull Eyes We Watched Youu, And Saw Youu Pass Away, Although We Loved Youu Dearly We Couldn't Make Youu Stay, A Golden Heart Stopped Beating, Hard Working Hands At Rest,
God Broke Our Hearts Too Prove Too Us, He Only Takes The Best R.I.P. Bigg Mama, 8.4.1926 - 5.3.2011 I LOVEE YOU ♥
 
December 16, 2011
LOTTIE HUGULEY CANNON YOUR BABY wrote at
2011-05-22 11:10:09MY HEART WILL ALWAYS HAVE A EMPTY SPOT .BUT YOU WILL ALWAYS BE APART OF ME BECAUSE YOU TAUGHT ME WHAT IT MEANS TO BE LOVED EVERY DAY OF MY LIFE .THE LOVE YOU GAVE ME MADE ME THE WOMAN I AM TODAY, UNSELISH, FORGIVING, AND PURE LOVE THATS THE KIND OF LOVE I KNOW BECAUSE THATS WHAT YOU ALWAYS GAVE ME.MAMA WILL ALWAYS BE APART OF ME,AND I ONLY HOPE I CAN BE HALF THE MOTHER YOU WAS TO ME TO MY GIRLS. THEN ILL KNOW I DID A GOOD JOB AS YOU HAVE WITH ME.MAMA YOU WILL ALWAYS BE IN MY HEART MY SPIRIT AND MY MIND THERE WILL BE DAYS WHEN I WILL BE SAD BECAUSE I CANT COME AND SIT ON THE FRONT PORCH WITH YOU. BUT I HAVE NOTHING BUT WONDERFUL MEMORIES OF US AND YOUR LOVE FOR ME WILL KEEP ME GOING AND GOING UNTIL I SEE YOU AGAIN.I LOVE YOU MAMA.I LOVE YOU MAMA.
 

Share a story

 
Add a document, picture, song, or video
Add an attachment Add a media attachment to your story
You can illustrate your story with a photo, video, song, or PDF document attachment.