image
Selime Dauti "Ane"
  • 60 years old
  • Date of birth: Dec 2, 1952
  • Date of passing: Sep 8, 2013
  • Place of passing:
    Macedonia
" U prefsh në Paqe Anja ime"

Kjo faqe është e krijuar nga Elda në kujtim të Gjyshes së saj Selimes ☹️


Memorial Tributes
This tribute was added by elda neziri on 11th September 2017

"☹️"

This tribute was added by elda neziri on 11th February 2017

""

This tribute was added by elda neziri on 11th February 2017

"Ane locka jem, saher qe jam e gezuar apo e merzitur, te kerkoj ty.
Ti ishe njeriu me te cilen e daja gezimin e mërzin."

This tribute was added by Elda Neziri on 26th May 2016

"☹️"

This tribute was added by leunora neziri ibraimi on 11th January 2016

"Per anen e Eldushit njerit ma tmajr n' univers ❤️❤️"

This tribute was added by elda neziri on 10th January 2016

"Anja  ime e dashur! U bene 3 vite qe je larguar nga kjo bote dhe une ta ndjej ende mungesen.Ti ndoshta mund te mendosh, se te kam haruar, sepss jeta te merr me vete e  nuk te le kohe te mendosh per dike, qe ka vdekur prej 3 vitesh.Por nese mendon keshtu, gabohesh gjyshja ime e shtrenjte.. Nuk ka dite, qe ti nuk je ne mendjen time, ne zemren time. Ti e di se sa shume te kam dashur , te dua dhe do te te dua deri ne frymen e fundit. Anja ime"


Leave a Tribute:
 
LEAVE A TRIBUTE
Invite your family and friends
to visit this memorial:

Subscribe to receive e-mail notifications when others contribute to this memorial.

Click on a photo to enlarge.

This memorial is administered by:

elda neziri

431 views

Have a suggestion for us?

We are waiting for your feedback!