ForeverMissed
Large image
Stories

Share a special moment from raymond's life.

Write a story

Your smile

October 12, 2011
Your smile would light a dark room.Your words sng and loving.Not a fast goes past that my heart doesn't cry out. but I know that you are ok.this world had you for a while.but father God needed you everlasting...my love always... yours.4e+1
November 6, 2010

AUGUST 2 1992. I WALKED INTO THE CORNER STORE. MY HEART FROZE. AND THEN THE BEAT WAS DIFFEENT. I DIDNT EVEN KNOW HIS NAME BUT I KNEW I NEEDED TO BE ANYWHERE HE WAS. HE LOOKED AT THE SIDE OF ME THAT WAS HIDDEN, THE SIDE I DIDNT EVEN KNOW. MY LOST SOUL WAS NOW FOUND ..WTH HIM,,I  LEARNED HOW TO LIVE. MY WORDS ALONE WILL TAKE TWO LIFTIMES TO TELL...THE LEGACY.   I FEEL LUCKY TO HAVE BEEN A PART OF SOMEONE WTH SO MUCH LOVE AND INSPIRATION TO OFFER THIS WORLD, AND THE GIFTS GOD GAVE US I WILL CHERISH.      
 POPPA  WE  MISS  YOU ...

THE MAN I KNEW

May 22, 2010

 FROM THE MOMENT  I HAVE KNOWN HIM HE HAS BROUGHT JOY IN MY LIFE.    HE HELP ME TO SEE MORE THAN JUST WHAT I AM, BUT WHAT I CAN BE . WHEN   I GIVE UP HE HAS ENOUGH STRENGHT FOR US ALL .GOD KNOWING THIS ONLY MADE ONE.  SO HONNOR HIM I WILL FOR THE REST OF DAYS. I WILL THRIVE TO BE THE BEST, AND SPEAK HIS NAME IN PRAYER TO THE LORD EVERY CHANCE I GET. WHEN I CLOSE MY EYES,  I SEE THE SPARKLE IN HIS, THAT SIGHT WILL BE MY FOREVER. YOUR  TOUGHTS, YOUR SMILE,  YOUR ENRICHING MIND COULD NEVER BE FORGOTTEN .NOR REPLACED.                                                                                                                         

Share a story

 
Add a document, picture, song, or video
Add an attachment Add a media attachment to your story
You can illustrate your story with a photo, video, song, or PDF document attachment.